Padd Solutions

Converted by Falcon Hive

_______________________________________________
Aku: Ko, u taw x camne nak integrate hp ngan twitter?
Ko: Senang jer. U pegi Gladlycast.com
_____________________________________________
  
Yes! Aku telah berjaya integrate hp buruk aku dgn Twitter. So lepas nie bolehla aku update twitter terus. Kat twitter tu aku integrate lak ngan Mukabuku gune selective tweets. So kalu aku update via phone, terus masuk Twitter then masuk Mukabuku.hoho! So sape2 nak follow bolehla.

Haru: Phone-Twitter-Facebook. So easy and fun! Sudahkah anda mencubanya?

[UPDATE] Cume perlu gunekan sms sahaja. tidak memerlukan sebarang application. Caj pon ikut kadar sms. Aku gune upax so caj 1 sen per sms.hoho! 

(8) Comments

  1. velasrizal On July 15, 2010 at 11:11 AM

    huhu aku pkai hset cap ayam..xleh wat cmtu..

    Ben Nyah Pesaing Ben Ashaari ?

     
    Haru On July 15, 2010 at 11:15 AM

    haha..aku pown gune hp bruk bro..gune sms jer..xperlu application pape pown

     
    alyyani On July 15, 2010 at 11:39 AM

    cdiq, lama akak tak maduk blog ko. cun la blog ko. simple. twitter? belum register pun lagi. kena gi register la ni sebab dah makin ramai guna.

     
    Haru On July 15, 2010 at 11:43 AM

    maduk? ape tu? same mcm menjengok ke?hoho
    macih sbb pji.. :P malu lak i rase

    baek akk reg cpt2..nnti leh sy fllow akk kot twitter lak..

     
    Eyl On July 15, 2010 at 11:20 PM

    hp aku pun cikai jee...haha

     
    Zikr the Jalanan Sepi Perantau On July 17, 2010 at 1:10 AM

    wah... teruknya keadaan... ada kemalangan jiwa tak???

     
    Zikr the Jalanan Sepi Perantau On July 17, 2010 at 1:12 AM

    alamak silap tempat aku komen... sori2.. aku nak komen yang atas tuh..

     
    Haru On July 17, 2010 at 1:18 AM

    eyl: ala hp aku cikai jer..blh wt bling dog dah..haha

    zikr: haha..xpe2..dah plik dah bace mula2 comment :D

     

Post a Comment