Padd Solutions

Converted by Falcon Hive

Tentangku

9:02 PM 0 comments

My name is Khan and I'm not a terrorist. Owh! I mean everyone can call me Haru. I love blogging-business-designing. I also love food-pets-go out and meet some friends. For now I have guppies (fish) and a couple of rabbits.

Aku suke bisnes n wat mase skrg nie juz wat part-time. Dan dalam perancangan mahu bukak ini syarikat Megamas Maju Ent diterajui oleh aku-yasser-syafiq. Perancangan jualan dah ade sikit. hoho. Dan yang paling aku suke buat adalah mengkaji pasaran bisnes semasa.

Dalam designing , aku pernah wat design poster untuk UTeM utk xtviti diorang. So dapatlah upah sikit. Kadang2 aku design untuk member2 n harga pown kire member2 gak..hoho!

Aku ade sorang awek dan baru sahaja bertukar awek. Nama awek aku HP Pavilion dv2. Hoho. Sebelum nie nama awek aku Acer Aspire 5051 tapi aku telah 'merosakkan' die sehingga die kehilangan virgin. I can live without my phone or mp4 but I will surely die wihout my laptop. hoho!

Blog ni 110% tulisan aku and kalu ade aku copy paste sumber laen baru aku mention dari blog mane2. So kalu ade korang kot-kot ade kena mengena ngan korang ke tak puas hati ke ada aku kesah sile tinggalkan msj ek.

Korang boleh follow aku di twitter || facebook