Padd Solutions

Converted by Falcon Hive

PEREMPUAN


Haha..aku paling suke ayat2 dalam gambar di ats..Mungkin ade betulnye..SO GUYS BEWARE!



Kalu yg nie nampak sgt yg girl tu suke kat laki bukan ikhlas tapi hanyelah harta kekayaan semata2..bila boy tu tak nak bayarkan bil makanan utk girl terus kate I LOVE U kat boy.tapi benda nie kadang2 memang terjadi dan mungkin anda kot orang tu?


LELAKI 


 Adoyaii.lain yang ditanya laen yg dijawab..mungkin die terlepas pandang kot.haha(backup lelaki) 


SEKS

  
Mula2 aku tgk yang nie agak kelakar gak..tergeelak aku..haha..tapi yg aku xpahamnyer yg pic oral sex tu..sape2 tolong xplain utk aku 

p/s: bak kata Nabil Raja Lawak-"LU PIKIRLAH SENDIRI" 

(5) Comments

  1. alyyani On April 17, 2010 at 7:45 PM

    cdiq, i like! semua! akak dgn abg wan gelak2 baca. interesting!

     
    Haru On April 18, 2010 at 4:36 PM

    hehe..macih kak :)
    nia ngan adel bace gak ke?huhu

     
    sAba On April 23, 2010 at 1:33 AM

    ak xtauu cmne nk wt ni..aduhaii... bkn sall sex ni.. sal nk promote blog ak. aduhai

     
    qasehadam @ nurul On June 29, 2010 at 6:13 PM

    haha kelakor yg oral sex tu dia jumpe anggur ahh lam mulot la kot ahkak teka jee..tapi yg dasat sekali yg last tu huuhu..lucu lah skuad berudu nih dahlah pakai helmet

     
    Haru On June 29, 2010 at 6:36 PM

    @qasehadam @ nurul hahaha..btol2..yg tu mmg klkar..aku tgk pn mmg tergelak2 guling2 lg

     

Post a Comment