Padd Solutions

Converted by Falcon Hive

Aku pun pelik.Sejak 2-3 hari ni ade sorang awek slalu duk usha aku setiap kali aku duk men Facebook. Dahla duk pakai bikini je(boleh lemah iman aku nengok nye). Adakah sebab aku nie dah makin hensem? atau aku dah kaya-raya so awek nie nak kapel usha aku. Kalu korang kenal awek nie korang tolong la nasihat die jgn usha aku camtu, aku terangsang malu tgk die berbikini jer.


Sape2 ade kenal awek nie tolong la bg nasihat sikit..kot ye pun pkaila baju yg sopan nak usha aku..hehe

1 Comment

  1. amalina binti anuar On March 23, 2010 at 6:08 PM

    tu yg suka dok ngadap fb ari2 tu. smpai g kls pon xnk ye diq. mlm2 stay up ngadap fb. hahahahaha.

     

Post a Comment