Padd Solutions

Converted by Falcon Hive

huhu.sungguh penat hari ini.aku baru sahaja selesai mengemaskini blog baru aku yang pertama dalam bahasa Inggeris. *clap clap* tq kepada semua yang memberi sokongan kepada saya selama ini..ok dah cukup merepek,.huhu.im just using a very simple english in that blog and maybe some is broken.hahaha

my new blog is about blogging tips,tricks and the latest and cool widget to be put on your blog.tak lupe juga sedikit sebanyak tutorial blogging and the cool templates untuk disedut.maybe anda semua boleh cuba mengunjungi blog baru saya dan memberi sedikit komen ek.huhu.

my new blog and first english blog

www.thebloggersunited.blogspot.com

jangan lupa jenguk ek

ps:masih dalam kemaskini. bakal meletup tak lama lagi.ceewwaahh..hak3.tapi yang pasti akan penuh dengan widget2 dan tips2 blogging

(3) Comments

  1. alyyani On May 20, 2009 at 1:52 PM

    cdiq, bape banyak blog daaa...

     
    Siti Fatimah Nabihah On May 20, 2009 at 4:19 PM

    lol. ni ke brap blog ko wat ni cdiq! mesti boring terlampau ni! haha

     
    haru On May 20, 2009 at 6:07 PM

    huhu..dun wori..blog ni akan kekal lame..kalu nak tgk gadget2 @ widget2 blog terkini tgk ar blog baru tu..huhu

     

Post a Comment