Padd Solutions

Converted by Falcon Hive

Ini adalah kali pertama aku masuk kontes dlm blog. Sedang aku asyik blogwalking then aku terjumpe 1 blog nie yg anjurkan kontez blog die. Tajuknye: Header For Rewana. Kiranye pertandingan design header utk Rewana yg berasal dari  Kuching,Sarawak.(patutla comeyl cam kucing ek.hehe)

Hadiah? Hadiahnye tidaklah dinyatakan dgn tepat tapi dengan satu perkataan-LUMAYAN. maybe dapat banglo sebijik kot..haha

Ini adalah design yg boleh aku wat. Tak taw la blh menang x kan. Mintak2 la ade rezeki
(gambar terpakse dikecikkan..utk gmbar yg lebih jelas slik klik pada gmbar tersebut) 

kalu sape2 yg berminat nak masuk gak contest nie bolehla pergi kat blog ini http://mschasez.blogspot.com.

(2) Comments

  1. Rowena Chasez On March 18, 2010 at 1:42 PM

    nice one!!!
    suke colorful!!
    hehee..
    thanx..
    nnti papehal..
    i inform u..
    coz after due date..
    nak kne ajk kwn2 u vote u..
    hehee~

    owhh ye..
    bkn hadiah lumayan..
    hadiah menarik..
    hehee~

     
    Haru On March 18, 2010 at 4:07 PM

    tq for the comments ^_^

    emmm slh ek..sorila..huhu

     

Post a Comment